Platte daken

Plat dak renoveren of nieuwbouw? Roofcover biedt u voor platte daken een grote keuze uit dakdekkingsmaterialen zoals roofing, kunststoffen (EPDM Firestone, Resitrix, PVC) en kunstharsen (vloeibare waterdichting)

Roofcover verzorgt platte daken met of zonder isolatie. Uiteraard helpen wij u graag met het bekomen van de beschikbare isolatiepremies en belastingverminderingen.

Naast dakdichting biedt Roofcover een uitgebreid gamma aan functionele platte daken en extra werkzaamheden: terrassendaktuinen (groendaken), dakparkingsdaktimmerwerkenlichtkoepels en lichtstraten, dakgoten en dakgootbekleding (PVC, Rockpanel, Trespa, vezelcement Eternit Hardie SVK, Prefa aluminium, hardhout, metaalplaten), schoorstenen, duivenwering, dakbeveiliging, muurkappen, afvoerbuizen.

De kwaliteit en levensduur van elk soort dak worden bepaald door een correcte opbouw in combinatie met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voor Roofcover, en dus voor u, is enkel het resultaat van tel, en dankzij onze technische know-how slagen wij daar in. Al onze materialen zijn zonder uitzondering gekeurd en worden gebruikt volgens de exacte richtlijnen van de fabrikant. Zo kunnen wij garant staan voor een mooi en langdurig resultaat.

Vraag snel je prijs aan

Ontdek onze diensten

Onze klanten getuigen

Onder de indruk van de mannen van Roofcover. In 4 dagen tijd het hele dak eraf, een volledig nieuw pannendak (inclusief draagconstructie) met isolatie erop, 2 veluxen erin, goten afgewerkt en nieuwe EPDM met isolatie op de garage. Alles netjes afgewerkt en proper opgeruimd. Toffe gasten die doorwerken en toch plezier hebben in hun job! En dat nog op de afgesproken datum ook. Merci mannen. Wij zijn een tevreden klant!

Nico Vaes

Correcte prijsopgave en prima uitvoering. Kleine aanpassingen nadien werden asap uitgevoerd. Prima service.

Joseph Bertels