Platte daken

Plat dak renoveren of nieuwbouw? Roofcover biedt u voor platte daken een grote keuze uit dakdekkingsmaterialen zoals roofing, kunststoffen (EPDM Firestone, Resitrix, PVC) en kunstharsen (vloeibare waterdichting)

Roofcover verzorgt platte daken met of zonder isolatie. Uiteraard helpen wij u graag met het bekomen van de beschikbare isolatiepremies en belastingverminderingen.

Naast dakdichting biedt Roofcover een uitgebreid gamma aan functionele platte daken en extra werkzaamheden: terrassendaktuinen (groendaken), dakparkingsdaktimmerwerkenlichtkoepels en lichtstraten, dakgoten en dakgootbekleding (PVC, Rockpanel, Trespa, vezelcement Eternit Hardie SVK, Prefa aluminium, hardhout, metaalplaten), schoorstenen, duivenwering, dakbeveiliging, muurkappen, afvoerbuizen.

De kwaliteit en levensduur van elk soort dak worden bepaald door een correcte opbouw in combinatie met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voor Roofcover, en dus voor u, is enkel het resultaat van tel, en dankzij onze technische know-how slagen wij daar in. Al onze materialen zijn zonder uitzondering gekeurd en worden gebruikt volgens de exacte richtlijnen van de fabrikant. Zo kunnen wij garant staan voor een mooi en langdurig resultaat.

Vraag snel je prijs aan

Ontdek onze diensten

Onze klanten getuigen

Van harte dank aan uw personeelsleden die afgelopen week ondanks de barre omstandigheden op een schitterende wijze de werken aan het dak van onze woning hebben uitgevoerd. Tevens dank voor het nakomen van alle gemaakte afspraken onder meer qua timing, afvoering van de materialen en dergelijke.

Erik Wauters

Ik kijk al twee weken op een dakfirma die de twee daken van de gebouwen aan de overkant renoveert en bewonder hun orde, zorgvuldigheid, ze rusten nooit, beginnen altijd stipt op tijd enzovoort. De moeite om te noteren voor een offerte in 2019: Roofcover.

Bob Massart