Platte daken

Plat dak renoveren of nieuwbouw? Roofcover biedt u voor platte daken een grote keuze uit dakdekkingsmaterialen zoals roofing, kunststoffen (EPDM Firestone, Resitrix, PVC) en kunstharsen (vloeibare waterdichting)

Roofcover verzorgt platte daken met of zonder isolatie. Uiteraard helpen wij u graag met het bekomen van de beschikbare isolatiepremies en belastingverminderingen.

Naast dakdichting biedt Roofcover een uitgebreid gamma aan functionele platte daken en extra werkzaamheden: terrassendaktuinen (groendaken), dakparkingsdaktimmerwerkenlichtkoepels en lichtstraten, dakgoten en dakgootbekleding (PVC, Rockpanel, Trespa, vezelcement Eternit Hardie SVK, Prefa aluminium, hardhout, metaalplaten), schoorstenen, duivenwering, dakbeveiliging, muurkappen, afvoerbuizen.

De kwaliteit en levensduur van elk soort dak worden bepaald door een correcte opbouw in combinatie met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voor Roofcover, en dus voor u, is enkel het resultaat van tel, en dankzij onze technische know-how slagen wij daar in. Al onze materialen zijn zonder uitzondering gekeurd en worden gebruikt volgens de exacte richtlijnen van de fabrikant. Zo kunnen wij garant staan voor een mooi en langdurig resultaat.

Vraag snel je prijs aan

  Ontdek onze diensten

  Onze klanten getuigen

  Bedankt voor het geleverde werk aan ons dak. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de afwerking van de dakranden is heel proper gedaan.

  Frederik Vergult

  Het plat dak op ons huis was nog niet geïsoleerd en de roofing die erop lag voldeed nog wel, maar voor hoelang? Roofcover heeft hier isolatie opgelegd naar de normen van vandaag en er een gewapende EPDM overgelegd, voorzien van een mooi aluminium profiel om het geheel mooi af te werken aan de verhoogde dakrand. De plaatsers waren vriendelijke mannen die goed werk hebben geleverd.

  Dieter Benoot