Gevelbekleding

Met de juiste gevelbekleding kan je elk type gebouw een stijlvolle uitstraling geven. Bij het kiezen van materialen moet je je natuurlijk niet alleen blindstaren op het uiterlijk. Ook onderhoud, isolatie mogelijkheden en de prijs per vierkante meter zal een belangrijke invloed hebben.

Een nieuwe gevelbekleding met of zonder extra isolatie, geeft uw huis een nieuwe en frisse uitstraling. Daarnaast biedt het ook een degelijke en langdurige oplossing voor waterdoorslag, condensatie, kapotte voegen en andere vochtgerelateerde kwaaltjes.

 

Gevelbekleding waaronder cederhoutleienstaalplatensidingszinkkoper,vezelcement platen (bijvoorbeeld Eternit, SVK, Hardie), TrespaRockpanel,aluminium (Prefa). Met of zonder isolatie. Mogelijkheid tot isolatiepremie.

 

Vraag snel je prijs aan

    Onze klanten getuigen

    De offerte was zeer duidelijk en de afwerking was uitermate bevredigend. Een dikke pluim voor de uitvoering door de techniekers!

    Richie Van Lissum

    Bedankt voor het geleverde werk aan ons dak. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de afwerking van de dakranden is heel proper gedaan.

    Frederik Vergult