Dakwerken

Dakwerken

Met een team van 24 hoogopgeleide dakwerkers en meer dan 10 jaar ervaring heeft het dakdekkersbedrijf Roofcover alles in huis om uw dakwerken tot een goed einde te brengen. Roofcover is geregistreerd aannemer en aangesloten bij de confederatie bouw. Ontdek onze realisaties en vraag een plaatsbezoek aan.

Het gebied waarbinnen Roofcover dakwerken uitvoert situeert zich voornamelijk in de provincie Antwerpen (Wilrijk, Aartselaar, Edegem, Boom, Antwerpen, Berchem, en omstreken) voor grote werven zoals industriële dakwerken werken wij door heel het land.

Roofcover voert alle dakwerken uit voor platte daken en hellende daken. Nieuwbouw of renovatie? Met of zonder isolatie? Bij Roofcover zit u droog! Hulp nodig met premies voor dakwerken? Ook hierbij helpen wij graag. Ook voor het uitvoeren van regulier dakonderhoud, audits en dakonderzoek helpt Roofcover u.

De kwaliteit en levensduur van elk soort dak worden bepaald door een correcte opbouw in combinatie met de kwaliteit van de gebruikte materialen. Voor Roofcover, en dus voor u, is enkel het resultaat van tel, en dankzij onze technische know-how slagen wij daar in. Al onze materialen zijn zonder uitzondering gekeurd en worden gebruikt volgens de exacte richtlijnen van de fabrikant. Zo kunnen wij garant staan voor een mooi en langdurig resultaat.

Vraag snel je prijs aan

Ontdek onze diensten

Onze klanten getuigen

Top team !!!!

Luc Lambrechts

Onder de indruk van de mannen van Roofcover. In 4 dagen tijd het hele dak eraf, een volledig nieuw pannendak (inclusief draagconstructie) met isolatie erop, 2 veluxen erin, goten afgewerkt en nieuwe EPDM met isolatie op de garage. Alles netjes afgewerkt en proper opgeruimd. Toffe gasten die doorwerken en toch plezier hebben in hun job! En dat nog op de afgesproken datum ook. Merci mannen. Wij zijn een tevreden klant!

Nico Vaes