Isolatiewerken

Isolatiewerken

Is je dak nog niet geïsoleerd? Dan wordt het hoog tijd dat je dat doet. Je bespaart er niet alleen mee op verwarming, ook de waarde van je huis stijgt.

Rillen in de winter, zweten in de zomer: als het dak van een huis niet goed geïsoleerd is, zul je elk weer binnen voelen, vooral op de bovenste verdiepingen. Trouwens, een niet-geïsoleerd dak duwt het energieverbruik de hoogte in: als de warmte stijgt, gaat er veel kostbare warmte verloren in het koude seizoen. Hier helpt de isolatie van het dak.

Een kwart van de warmte gaat verloren via het dak in een niet-geïsoleerd huis. Het isoleren van uw zolder of dak is een eenvoudige en effectieve manier om warmteverlies te verminderen en uw verwarmingskosten te verlagen. Zolderisolatie is minstens 40 jaar effectief en betaald zichzelf vele malen terug!

De isolatie in uw huis zorgt er voor dat je minder moet verwarmen en koelen. Dankzij een goede isolatie bespaar je dus op de kosten en verbetert je wooncomfort. In de winter stroomt de warme lucht naar de koelere ruimtes in je huis en zelfs naar buiten, dit zelfs door de plafonds en muren heen. Dit gebeurt ook met koele lucht in de zomer. Om het wooncomfort te behouden is het nodig om bij te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer.

 

Vraag snel je prijs aan

Onze klanten getuigen

Onder de indruk van de mannen van Roofcover. In 4 dagen tijd het hele dak eraf, een volledig nieuw pannendak (inclusief draagconstructie) met isolatie erop, 2 veluxen erin, goten afgewerkt en nieuwe EPDM met isolatie op de garage. Alles netjes afgewerkt en proper opgeruimd. Toffe gasten die doorwerken en toch plezier hebben in hun job! En dat nog op de afgesproken datum ook. Merci mannen. Wij zijn een tevreden klant!

Nico Vaes

Top team !!!!

Luc Lambrechts